Veteranklubben

 

Er du SIF’er 40 + har vi et godt tilbud til dig. Bliv medlem af SIF Veteranklubben.

Veteranklubben er stiftet i 1984 og kom til verden, så aktive sportsudøvere, der var ved at træde ud af den aktive sportsudøvelse havde et sted, hvor man kunne samles med gamle venner, MEN alle, der er over 40 år, er velkommen i klubben, blot man mindst er passiv medlem af SIF!

Vi har vi et medlemstal på tæt ved 100 personer, der flere gange i årets løb inviteres til et eller andet kulturelt indslag.

For at blive ved det kulturelle, har vi nu gennem flere år købt en hel forestilling, revyen på Silkeborg Ny Teater, hvor vi hver gang melder fuldt hus.

Hen på sommeren afvikler vi vores traditionsrige sommerudflugt, hvor vi i reglen op til 70 medlemmer tager på en venskabelig tur ud i sommerlandet, hvor vi naturligvis altid skal have lidt at spise og drikke!

Gennem efterhånden mange år har vi hvert år sidst på sommeren arrangeret en uges udenlandsrejse, der med bus går til et besøgsværdigt sted indenfor det nordlige Europa. Også udlandsturene er godt besøgt, og deltagertallet er sædvanligvis ca. 50 personer.

For at blive ved det sædvanlige, afvikler vi hvert år et stort bankospil i Søholthuset, hvor salen bliver fyldt til sidste plads.

I løbet af året præsenterer vi øvrige arrangementer. Det kan være foredrag, virksomhedsbesøg o. a.

Mange af medlemmerne stiller sig også til rådighed for frivillig hjælp til de forskellige afdelinger i SIF. Det kan være hjælp til Himmelbjergløbet, vi stiller os til rådighed for cykling og de øvrige afdelinger, ligesom vi er mange, der hjælper på Mascot Park som kontrollører og som medhjælpere i Loungen.

Hvis du har lyst til at indgå i et godt, venskabeligt samarbejde som deltager i vore arrangementer eller som hjælper ved det nævnte, skal du være særdeles velkommen i Veteranklubben.

Indmeldelse kan ske direkte til Formand Sonja Olsen.

 

Gode hilsner

Bestyrelsen

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.