Status på Corona

DIF og DGI har den 21. april udsendt opdaterede anbefalinger for udførelse af visse udendørs idrætsgrene hvor det findes forsvarligt. På baggrund af disse anbefalinger ser vi i Forretningsudvalget at: Minigolf, Cykling, Bueskydning og Klatring (udendørs) er de områder der kan omfattes af de nye anbefalinger. Det er vigtigt for os at understrege at sundheds forskrifterne naturligvis skal overholdes, og det er også vigtigt for os at understrege at foreningerne på ingen måder skal føle sig forpligtet til at påbegynde aktiviteter hvis de ikke føler sig i stand til dette.

Silkeborg Kommune har ligeledes givet grønt lys til at vi må anvende de kommunale områder, under forudsætning af sundheds forskrifternes opfyldelse.

For øvrige Idrætsgrene i vores forening, Håndbold, Dans, Badminton (som er indendørs idrætsgrene), samt SIF Q og SIF amatørfodbold, følger vi fortsat de anbefalinger som DIF og DGI udstikker som betyder at de ikke kan igangsættes. For fodbold har DBU/JBU udsendt særskilt information om ikke at sætte igang.

Klubhuse er forsat lukkede.

Vi følger løbende udviklingen og vil opdatere her på hjemmesiden.

Venlig hilsen
Forretningsudvalget

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.