IK Grane Arendal

grane

IK Grane Arendal i Norge har siden 1950 været venskabsklub med Silkeborg IF. Venskabet må siges at være unikt og IK Grane har siden 1950 været i Silkeborg utallige gange, og vi fra Danmark har været mindst lige så mange gange i Arendal. Det har været i forbindelse med kampe, træningslejre og ledertræf. Mange venskabsbånd er blevet knyttet.

Som alle ved, skal venskab plejes. Der er mange som har været med til at holde dette samarbejde og venskab ved lige. Fra IK Grane har specielt Rolf Petter Holthe en stor del af æren for at samarbejdet fremdeles eksisterer i dag. I Danmark er det også flere som har bidraget, men specielt Finn Mølgaard, som også var drivende kraft i etableringen af samarbejdet i 1950. Han har desuden skrevet et imponerende dokument om Silkeborg IF: SIF i navne og tal, hvor man kan læse mere om venskabet med IK Grane på siderne 150-156.

 

SIF på besøg i Arendal 2017 

Seneste møde mellem klubberne fandt sted i weekenden den 15. til 17. september 2017, hvor SIF besøgte IK Grane, som netop havde fået færdiggjort renovering af deres stadion med masser af nye sidderpladser. Nedenfor har Elitsa Raydon bidraget med stemningsbilleder fra turen.

 

IK Grane besøg i Silkeborg 2016

I 2016 var det vennerne fra IK Grane, der gæstede Silkeborg. Det var et af de mange besøg mellem ledere og veteraner, som går på skift mellem foreningerne. Det ene år i Arendal og det efterfølgende år i Silkeborg. Som altid blev det et fantastisk dejligt besøg mellem rigtig gode venner. Nedenfore fotos, som Elitsa Raydon tog i forbindelse med besøget, som blandt andet bestod af en rundtur på JYSK Park, der var under opførelse.

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.