SIF arrangementer

Jesper Lundgaard Akustisk 2019

 

Jesper har grebet chancen for at komme på scenen med en blanding af egne kompositioner og favorithits som ung mand i 80´erne og 90´erne. Mange af numrene har en personlig historie, og disse vil Jesper dele med publikum, så der er lagt op til en både underholdende og top musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.

Det er Jesper helt tæt på og for første gang i akustisk udgave. Jesper akkompagneres af hans akustiske trio, der får denne intime koncert til at smelte sammen omkring de fine numre.

Torsdag, 14. marts 2019, kl. 19.30
Billetpris kr. 255,- inkl. gebyr
Unummererede siddepladser, Kedelhuset, Silkeborg

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

Ørkenens Sønner – En fez i en hornlygte

 

ØRKENENS SØNNER…… ER TILBAGE!!!

Med forestillingen

”En fez i en hornlygte”

Alt håb er ude! Skeletterne vælter ud af skabene, og fortidens frygtelige dæmoner lurer bag hvert et hjørne. I en tid, der er opfyldt af angst og usikkerhed, er der brug for virkelige helte, der tager affære!

Bevæbnede med humorens tveæggede sværd, og tåbens vovemod, vil de enfoldige logebrødre forsøge at bekæmpe det mørke, der har lagt sin klamme knokkelhånd om fædrelandet. I det sparsomme skær fra en gammel hornlygte vil de begive sig ind på håbløshedens kirkegård, hvor de med sang og eksotiske kropsbevægelser vil insistere på, at lyset og humøret skal vinde!

Det bliver Frygteligt! Det bliver RÆDSELS-fuldt!

Det bliver en ”fez i en hornlygte!”

OBS! Der er naturligvis mødepligt…

Tirsdag, 17. september 2019, kl. 20.00
Billetpris kr. 498,- / 598,- / 648,- inkl. gebyr.
Nummererede pladser, JYSK ARENA, Silkeborg.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

Linie 3 Juleshow 2019

 

LINIE 3 vender tilbage med deres forrygende juleshow i 2019 Linie 3 fylder igen i 2019 spillestederne op til jul med et juleshow.

Traditionen blev startet sidste år, hvor de akkompagneret af Trine Gadeberg skabte et tilløbsstykke af et juleshow spækket med alle de sange, der skal til, for at det kan blive jul.

Linie 3 gentager succesen i 2019 og igen bidrager Trine Gadeberg til skønsangen med sin fantastiske stemme ligesom Jan Glæsels populære orkester løfter hele herligheden til himmelske toner.

Det musikalske juleshow bliver denne gang krydret med nye sketches og elskede klassikere. Det bliver uden tvivl årets sjoveste juleshow!

Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow mødtes på Aarhus Teater og startede Linie 3 i 1979 på Jacobs BarBQ i Aarhus.

Siden har de lavet en række landsturnerende liveshows som 10 års jubilæumsshow, Hvor er de 2 andre, Linie 3 Show, Rundrejsen 2001,  25 års jubilæumsshow og Linie 3 Live.

Lørdag, 30. november 2019, kl. 16.00
Billetpris kr. 548,- / 498,- / 478,- inkl. gebyr.
Nummererede pladser, Jysk Musikteater, Silkeborg.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

Årets Danske Julekoncert 2019

 

Julekoncert med Jesper Lundgaard.

Torsdag, 5.  december 2019, kl. 19.30.
Nummererede siddepladser, JYSK MUSIKTEATER, Silkeborg.
Billetpris kr. 395 / 245,- inkl. gebyr.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.