SIF arrangementer

 

Kære publikum.

Udviklingen i den aktuelle Corona-situation og nye restriktioner betyder, at vi har været nødt til at rykke turneen, og dermed endnu engang finde en ny dato til showet med Ørkenens Sønner i JYSK ARENA SILKEBORG.

NY DATO torsdag 20. januar 2022 kl 20

BEMÆRK! Nuværende billetter er gældende til den nye dato.

Du er velkommen til at ombytte dine billetter, så længe der er ledige billetter til ønsket dato. Hvis du ønsker at bytte til anden dato, skal du ringe til Ticketmaster servicecenter på telefon +45 +45 38 48 16 30 mandag – fredag 10.00 -14.00. Hav tålmodighed, der er mange, der ringer.

Vi takker for din forståelse i denne helt ekstraordinære situation. Vi gør virkelig, hvad vi kan for at kunne optræde for dig og alle vores andre publikummer.

Hold dig evt. opdateret på www.OrkenensSonner.dk og www.Facebook.com/orkson

Pas på dig selv.

Mange gode hilsener
Ørkenens Sønner
& Agenzy ApS

For refundering kontaktes Ticketmaster således:
Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde formularen, senest den 10-01-2021, ved at klikke her: https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000135598
Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.
På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.
Bedste hilsner
Ticketmaster Danmark

De bedste hilsener
Sidsel W. Grønning

Agenzy ApS

Ovennævnte mail er sendt ud til alle billetkøbere.

Ørkenens Sønner – En fez i en hornlygte

 

ØRKENENS SØNNER…… ER TILBAGE!!!

Med forestillingen

”En fez i en hornlygte”

Alt håb er ude! Skeletterne vælter ud af skabene, og fortidens frygtelige dæmoner lurer bag hvert et hjørne. I en tid, der er opfyldt af angst og usikkerhed, er der brug for virkelige helte, der tager affære!

Bevæbnede med humorens tveæggede sværd, og tåbens vovemod, vil de enfoldige logebrødre forsøge at bekæmpe det mørke, der har lagt sin klamme knokkelhånd om fædrelandet. I det sparsomme skær fra en gammel hornlygte vil de begive sig ind på håbløshedens kirkegård, hvor de med sang og eksotiske kropsbevægelser vil insistere på, at lyset og humøret skal vinde!

Det bliver Frygteligt! Det bliver RÆDSELS-fuldt!

Det bliver en ”fez i en hornlygte!”

OBS! Der er naturligvis mødepligt…

Tirsdag, 17. september 2020, kl. 20.00
Billetpris kr. 498,- / 598,- / 648,- inkl. gebyr.
Nummererede pladser, JYSK ARENA, Silkeborg.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

Adam og Noah – Farvel og Tjak!

 

 

 

 

 

 

 

Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang.

‘Hva sker der danskere? vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler.Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der.
Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang ;)’

5 år – så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.
De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour; Farvel og Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen – to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu – i god tid denne gang!

Showet anbefales ikke til personer under 11 år.

Flyttet til lørdag, 4. september 2021, kl. 19.00
(allerede købte billetter er stadig gyldig til nye dato).
Nummererede siddepladser, Jysk Musikteater, Teatersalen, Silkeborg
Billetpris kr. 270 / 220 incl. gebyr.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

JAN GINTBERG – DØD ELLER LEENDE

Danmarks speedsnakkende comedy enspænder er tilbage!

Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få danskerne til se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid. Hans nye show ‘Død eller Leende’ rejser i efteråret 2021 ud mod solnedgangen i en ny drabelig Danmarksturné.

Fra sit arbejdsværksted på et nedlagt kloster for udskammede udtaler Jan G. via brevdue:
‘Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien’!

Det bliver et stærk satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed – og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og uden.

‘Som min kloge moster altid siger: Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben’. Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud’!, slutter Gintberg iklædt tidens tern og tophue.

Fang Jan Gintberg ‘Død eller Leende’ i hele landet næste år. Vi anbefaler, at du sikrer dig billet nu, hvis vi skulle stå med en enten-eller-situation på hånden.

Teatersalen, Jysk Musikteater
Torsdag, 23. sept. 2021, kl. 19.00
Billetpris kr. 420 / 370 incl. gebyr.

Der kan tilkøbes Nem Pause (efter show), Tapastallerken eller 2-retters menu.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

Simon Talbot – OPTUR

Simon Talbot er klar til at give hele Danmark Optur med ny og storslået Danmarksturné.

Træt af nedtur? Gør dig klar til at få en kæmpe optur med en af danskernes favoritkomikere – Simon Talbot er nemlig klar til at drage på en storslået Danmarksturné, hvor han er tilbage på modersmålet, med sit nye show Optur næste år.

Året 2020 kan efterhånden skrives ind i historiebøgerne som en af de seneste årtiers største nedture. Det vil den populære komiker Simon Talbot gøre op med i et helt nyt standup show – danskerne trænger nemlig til en gevaldig Optur.

På turnéen med det nye show Optur skal der grines og være god stemning igen, hvor Talbot i vanlig stil får forvandlet tematikker fra eget liv, såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner mor og irsk gadedrengs far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade, og meget meget mere, til jokes, vi alle sammen kan grine af. For Simon har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

‘Jeg vil have folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet… Det bliver SÅ Optur. Bare det at have det i kalenderen, og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det er begrænset, hvor mange gange man kan gense Tiger King’! – Simon Talbot

Forvent glade aftener med mavekrampende grin og Simons karismatiske energi, når han indtager nogle af landets største spillesteder med sit nye show Optur til næste år.

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til folket, bl.a. med sine onemanshows: Damp (2011), Talle Alene i Verden (2014), Mr. Copenhagen (2016), Make Denmark Great Again (2018), som rekordmange danskere købte billet til, og senest han første engelsksprogede turné Danish Invasion (2020). Han har haft sit eget Sketch Show på nationalt TV og har over 1.000.000 visninger på YouTube alene på hans engelsksprogede sæt på The Russell Howard Hour.

Onsdag, 24. november 2021, kl. 19.00
Billetpris kr. 295 incl. gebyr
Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

Heino Hansens Første Comedy Show

Jeg har gået og fiflet med et ny standup show, der faktisk er mit første nogensinde! I starten af det nye år, er jeg klar til at præsentere det for jer – det hedder ‘Heino Hansens Første Comedy Show’, og tager dig med en tur tilbage til den dag, hvor jeg fandt ud af, at jeg er sjov.

Den dengang 14-årige Heino skrev en dansk stil – der lagde klassen ned af grin.
Fra det sekund vidste jeg, hvad mit liv skulle bruges på.
Den ellers generte og anonyme Heino blev klassens sjoveste fra dag til dag.
Heino Hansen var skabt!

Den danske stil, som blev skrevet i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved, blev altså på en måde mit første comedyshow – og i mit nye
show, får du altså lov at høre opskriften på, hvordan unge Heino udviklede sin alternative hjerne, og måske endda den danske stil
fra 1998.

Torsdag, 25. november 2021, kl. 19.00
Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Billetpris kr. 270,- incl. gebyr.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

Jesper Lundgaard Julekoncert 2021

 

 

 

 

 

 

 

Traditionen tro besøger Jesper Lundgaard fødebyen Silkeborg og Jysk Musikteater med et brag af en julekoncert.

Der er skønt orkester og kor på scenen, årets julegæst og alt det jul og hygge der kan presse ind på 2 timer.

Godt humør og juleglæde er der garanti for.

Torsdag, 2. december 2021, kl. 19.30
Billetpris kr. 395 / 245 incl. gebyr
Teatersalen, Jysk Musikteater

Der kan tilkøbes Nem Pause, Tapastallerken og 2-retters menu.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.