SIF arrangementer

 

Linie 3 Juleshow 2019

 

LINIE 3 vender tilbage med deres forrygende juleshow i 2019 Linie 3 fylder igen i 2019 spillestederne op til jul med et juleshow.

Traditionen blev startet sidste år, hvor de akkompagneret af Trine Gadeberg skabte et tilløbsstykke af et juleshow spækket med alle de sange, der skal til, for at det kan blive jul.

Linie 3 gentager succesen i 2019 og igen bidrager Trine Gadeberg til skønsangen med sin fantastiske stemme ligesom Jan Glæsels populære orkester løfter hele herligheden til himmelske toner.

Det musikalske juleshow bliver denne gang krydret med nye sketches og elskede klassikere. Det bliver uden tvivl årets sjoveste juleshow!

Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow mødtes på Aarhus Teater og startede Linie 3 i 1979 på Jacobs BarBQ i Aarhus.

Siden har de lavet en række landsturnerende liveshows som 10 års jubilæumsshow, Hvor er de 2 andre, Linie 3 Show, Rundrejsen 2001,  25 års jubilæumsshow og Linie 3 Live.

Lørdag, 30. november 2019, kl. 16.00
Billetpris kr. 548,- / 498,- / 478,- inkl. gebyr.
Nummererede pladser, Jysk Musikteater, Silkeborg.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

Årets Danske Julekoncert 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JESPER LUNDGAARD MED GÆSTESOLIST SUSANNE ELMARK

På sin 10-års jubilæumsturné for Årets Danske Julekoncert i 2018 viste Jesper Lundgaard nye højder for sit populære juleshow. Koncertsalene var fyldte og showet større end nogensinde før.

I 2019 sættes barren endnu højere!

Med sig på scenen har Jesper Lundgaard sit erfarne 6-mandsorkester med både guitar, klaver, trommer, bas og blæsere og derudover et blændende kor – alle ledet af den trofaste kapelmester Edi Premate. Det er med stolthed, at Jesper Lundgaard kan meddele, at årets gæstesolist er den internationale sangstjerne Susanne Elmark, der
gennem årene har sunget i de største koncert- og operahuse over hele verden. Susannes smukke stemme og hendes utrolige scenenærvær vil med garanti blive en stor oplevelse for publikum. Sammen med Jesper vil Susanne krydre aftenen med nogle af de største duetter.

Glæd dig til en aften med skønsang af danske og engelske julesange, musikalske overraskelser, humor, livsglæde og fællessang.

Torsdag, 5.  december 2019, kl. 19.30.
Nummererede siddepladser, JYSK MUSIKTEATER, Silkeborg.
Billetpris kr. 395 / 245,- inkl. gebyr.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

Ørkenens Sønner – En fez i en hornlygte

 

ØRKENENS SØNNER…… ER TILBAGE!!!

Med forestillingen

”En fez i en hornlygte”

Alt håb er ude! Skeletterne vælter ud af skabene, og fortidens frygtelige dæmoner lurer bag hvert et hjørne. I en tid, der er opfyldt af angst og usikkerhed, er der brug for virkelige helte, der tager affære!

Bevæbnede med humorens tveæggede sværd, og tåbens vovemod, vil de enfoldige logebrødre forsøge at bekæmpe det mørke, der har lagt sin klamme knokkelhånd om fædrelandet. I det sparsomme skær fra en gammel hornlygte vil de begive sig ind på håbløshedens kirkegård, hvor de med sang og eksotiske kropsbevægelser vil insistere på, at lyset og humøret skal vinde!

Det bliver Frygteligt! Det bliver RÆDSELS-fuldt!

Det bliver en ”fez i en hornlygte!”

OBS! Der er naturligvis mødepligt…

Tirsdag, 17. september 2020, kl. 20.00
Billetpris kr. 498,- / 598,- / 648,- inkl. gebyr.
Nummererede pladser, JYSK ARENA, Silkeborg.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

Anders Lund Madsen SLUT

 

 

 

 

 

 

 

For første gang nogensinde kan man opleve Anders Lund Madsen i et soloshow, når han går på scenen i Jysk Musikteater.

Det er også på høje tid, for showets titel er SLUT, og det er det! Meget snart endda, og ikke for at piske en stemning op eller noget, men det ville være en seriøst god ide at være der 12. marts 2020 i Jysk Musikteater, for Anders har faktisk et par rigtig vigtige oplysninger angående de nært forestående begivenheder, som det ville være meget ærgerligt at gå glip af.

Og køb godt med konserves! Og batterier! Og lær noget om landbrug! Og våben! Meget om våben. Bare for en sikkerheds skyld.

Torsdag, 12. marts 2020, kl. 20.00
Billetpris kr. 270,- / 320 – inkl. gebyr.
Nummererede pladser, Jysk Musikteater, Silkeborg.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

Adam og Noah – Farvel og Tjak!

 

 

 

 

 

 

 

Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang.

‘Hva sker der danskere? vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler.Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der.
Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang ;)’

5 år – så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.
De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour; Farvel og Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen – to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu – i god tid denne gang!

Showet anbefales ikke til personer under 11 år.

Torsdag, 24. september 2020, kl. 19.00

Billetpris kr. 220,- / 270 – inkl. gebyr.
Nummererede pladser, Jysk Musikteater, Silkeborg.

Køb billetter HER

Arrangør: SIF

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.