SIF arrangementer


LINIE 3 med Trine Gadeberg – JULESHOW 2017

Så er Linie 3 klar igen! Denne gang med en flot juleshow, hvor den gennemmusikalske trio blandt andet tager nogle af de bedste julesange under kærlig behandling.

Linie 3 bliver denne gang smukt akkompagneret af sangerinde Trine Gadeberg og som altid med Jan Glæsels velspillende orkester.

I 2012 var Linie 3 tilbage efter otte års pause med Linie 3 Live, som solgte flere end 150.000 billetter til et begejstret publikum!

Et ligeledes begejstret anmelderkorps skrev:

”Bedre kan det næppe blive” (Jyllandsposten)

”Linie 3 er stadig et gennemmusikalsk foretagende” (Ekstra Bladet)

”Thomas Eje, Preben Kristensen og Anders Bircow kører linen helt ud i det nye show” (BT)

”Linie 3 er i den grad tilbage” (Berlingske Tidende)

Torsdag den 23. november – kl. 20.00
Nummererede siddepladser – JYSK arena
Billetpris kr. 438 / 458 / 478 / 508

 

Køb billetklik HER

 

Arrangør: SIF

Hella Joof – om papmachereglen

Tirsdag den 28. november 2017 kl. 19:30 på JYSK Park, Ansvej 104, Silkeborg

Tag din bedste ven eller veninde under armen, hold fri fra hverdagens trummerum og få rørt lattermusklerne! Med udgangspunkt i bestsellersuccesen? Papmachéreglen? gennemgår Hella Joof hverdagens småproblemer og en masse glimrende leveregler fra livets lovsamling, som alle burde kende til. Vi skal blandt andet høre om ankel-reglen, birkes-reglen, rub og stub-reglen og naturligvis papmaché-reglen. Levereglerne fortælles med et komisk strejf af genkendelighed, i en skøn blanding af humor og seriøsitet.

OBS! Man kan med fordel købe en masse glimmer, som man med sikkerhed får brug for efterfølgende?

Inkluderet i prisen er et lille glas velkomstbobler!

 

Vi beklager – alt udsolgt

 

Arrangør: SIF

Årets Danske Julekoncert 2017 – med Jesper Lundgaard

Alt det bedste fra julen i smukke toner, glæde og nærvær. . . . .

Traditionen tro gæster Jesper Lundgaard Jysk Musikteater med Årets Danske Julekoncert.

Jesper Lundgaard er garant for sang af højeste kvalitet, og med sin smukke stemme, nærvær og dejlige humor indtager han koncertsalen med det magiske 8-mands orkester og kor.

Jesper vil lede os igennem det musikalske julelandskab med de bedste danske salmer, julehits, evergreens og fællessang.

Der er garanti for julestemning, store øjeblikke og godt humør

 

Torsdag den 30. november 2017 – kl. 19.30
Nummererede siddepladser – JYSK MUSIKTEATER
Billetpris kr. 355 / 305 inklusive gebyr

 

Køb billetklik HER

 

Arrangør: SIF

RUBEN SØLTOFT: TING FRA MIN MUND – EFTERÅRSTURNÉ 2018

I efteråret 2018 er komiker Ruben Søltoft klar med sit andet onemanshow – den kærkomne efterfølger til debutsuccesen Mit Hoved fra 2015. Dengang imponerede Ruben publikum og anmeldere med personlige anekdoter, charmerende selvkritik og skarpe punchlines.

Nu er han på banen igen, og du kan se frem til endnu et indblik i komikerens excentriske verden.

I showet Ting Fra Min Mund får publikum lov til at hilse på Ruben i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre man møder i 2018. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, og i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben også anderledes, akavet og forbandet følsom. Alle disse personlige træk berører Ruben i det kommende show, hvor du skal forvente det uventede, når han går på scenen. Han er ældre, men stadig lidt af en pjatrøv!

Til Rubens onemanshow-debut væltede publikum ind til udsolgte sale landet over, og hver aften beviste Ruben sit værd og gav tusindvis af comedy fans en privat guidet rundtur på øverste etage. En turné som i sidste ende udløste en nominering som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla.

Om det nye show siger Ruben selv: “Jeg har rigtig store forventninger og jeg glæder mig åndssvagt meget til at komme hele landet rundt og kilde publikum med ord!” Han tilføjer: ‘Showet kommer til at vare cirka 80 minutter inklusive grinepauser. Mine egne grinepauser. Jeg tror virkelig, det bliver sjovt!?

 

Fredag den 21. september 2018 – kl. 20.00
Nummererede siddepladser – JYSK MUSIKTEATER
Billetpris kr. 245 / 195 inklusive gebyr

Bemærk: Anbefalet aldersgrænse er 15 år og derover

 

Køb billet – klik HER

 

Arrangør: SIF

Simon Talbot er på en mission: MAKE DENMARK GREAT AGAIN

Det seneste års tid har Simon Talbot boet i Los Angeles i USA. Her har han jagtet et amerikansk gennembrud, og det har gjort Simon klogere på både amerikanere, politik og comedy. Nu vil han bruge alle erfaringerne og oplevelserne i USA til at ‘Make Denmark Great Again’.

For halvandet år siden var livet gået i hak for Simon Talbot. Han levede lidt for mageligt i sin comfort-zone og kedede sig reelt i den daglige trummerum, selvom han på scenerne og i TV høstede både roser og succes.
I stedet for at stille sig tilfreds med den hjemlige succes, besluttede han sig for at ryste op i det hele og prøve at starte forfra: Han hoppede derfor ombord på et fly til USA for at jagte ‘The American Dream’.

Det er der kommet et standup-show ud af, som Talbot turnerer landet rundt med i efteråret 2018. Showet handler om de sjove modsætninger, der er mellem danskere og amerikanere – og så gør Simon én gang for alle op med den danske jantelov. Kan vi lære noget af de altid selvsikre amerikanere? Får man overhovedet noget ud af at jagte sine drømme? Og hvorfor ser præsident Trump så underlig ud?
Simon mener, efter USA-opholdet, at Danmark godt kan blive lidt ‘greatere’. Vi danskere er alt for indelukkede, stille og har generelt meget svært ved at rose os selv og hinanden. Han uddyber: “Danskerne skal have mere ‘huttelihut’ ind i hverdagen. Forestil jer amerikansk selvtillid men med dansk hygge. Tænk, hvis tjenerne på cafeerne i København under serveringen af kaffe og kage råbte ‘boom bitches!”, griner Simon Talbot og fortsætter:”Hvis jeg nu siger, jeg drømmer om at åbne et tæppeland, vil det i Amerika give high-fives og tilkendegivelser som: “You can do it! Just follow your dreams!” Herhjemme ville vi sige “jamen det kan du da ikke finde ud af”. Vi skal lære at springe ud i det, vi drømmer om og turde tro på, at det nok skal lykkes”, siger Simon.

Simons show vil byde på både sjove og pinlige videoklip fra sine amerikanske eskapader, der blandt andet tæller optrædener i både taco-shops og på comedy-clubs. Jagten på succes er gået over helt små klubber til større spillesteder, og så er mødet mellem dansk humor og amerikansk ditto ikke altid et godt match.

Simon Talbot er med sin karakteristiske entusiasme, energi og sprudlende fortællerglæde klar til at få hele

Danmark til at grine igen med sine sjove betragtninger fra USA, når han drager ud med sit fjerde onemanshow. Showet ‘Make Denmark Great Again’ har premiere 13. september 2018 på Bremen Teater og turnerer herefter rundt i hele landet frem til starten af december.

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, som i årevis har leveret solid underholdning til danskerne. Vi har blandt andet fulgt ham på standup-scenen og i diverse TV-satirer. Han har tre danmarksturnéer i bagagen, og er i øjeblikket aktuel som vært i Comedy Centrals danske TV-satsning ‘Stand-up Uden Grænser’. Han har to gange været nomineret i kategorien ‘Årets Komiker’ til ZULU Comedy Galla, senest i 2016 for onemanshowet ‘Mr. Copenhagen’.

 

Fredag den 5. oktober 2018 – kl. 19.00
Nummererede siddepladser – JYSK MUSIKTEATER
Billetpris kr. 265 / 215 inklusive gebyr

 

Køb billet – klik HER

 

Arrangør: SIF

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.