SIF 100 år – fotos og video

Åbent Hus i Søholthuset – lørdag den 11. november 2017

Billederne ovenfor er fra Silkeborg IF’s Åbent Hus arrangement – lørdag den 11. november 2017. Dagen hvor Uhlsport prisen – “JA – JEG KOMMER – JEG GØR DET” blev uddelt for første gang. I år blev den uddelt til 5 personer for indsatsen i forbindelse med flytningen til og indretningen af det nye Søholthus på JYSK park. Torben Pedersen fra Uhlsport stiftede prisen som en hyldest til alle de frivillige, der får hjulene til at køre rundt. De frivillige, der altid svarer, ja jeg kommer, jeg gør det, når de bliver bedt om at give en hånd.

Prisvinderne i 2017 er Else Skov, Frank Lund, Kent Laursen, Jørgen Refsgaard og Karsten Dahl, der hver modtog et gavekort på 2.000 kr. til Uhlsport i Silkeborg. Prisen var oprindeligt på 5.000 kr., men da Torben Pedersen, der er indehaver af Uhlsport hørte, at der var 5 prisvindere, valgte han at fordoble beløbet til 10.000 kr. Tak til Uhlsport for den fine gestus. Stort tillykke til prisvinderne og tak for den store indsats i har leveret.

En stor tak skal også lyde til alle fremmødte og en særlig tak til Ulla Myrhøj, som har leveret billederne.

Se billeder fra SIF’s store 100 års fest

Det blev en både højtidelig og festlig aften, da SIF lørdag fejrede klubbens 100 års jubilæum lørdag den 2. september med stor gallafest for 300 inviterede gæster.

Festen blev skudt i gang præcis kl. 19.17 i Eniig Loungen på JYSK park og varede til et godt stykke ud på natten.

Se Ulla Myrhøjs billeder fra festen herunder:

Video fra Silkeborg IF’s 100 års jubilæumsreception

Se video fra Silkeborg IF’s 100 års jubilæumsreception i Søholthuset – onsdag den 26. april 2017.

Videoen er produceret af TV2/Østjylland.

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.