Håndbold

Velkommen til SIF håndbold

Nyheder fra Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.
Solution: See here for how to solve this error.

Se træningstider sæson 2020/2021 på sifhaandbold.dk ... See MoreSee Less

sifhaandbold.dk ... See MoreSee Less

Silkeborg IF Håndbold byder velkommen til ny håndboldsæson

Så er det endelig tid til en ny håndboldsæson hos Silkeborg IF Håndbold, og vi skyder sæsonen i gang med en fælles start tirsdag 3. september kl. 17-19 i Vestergadehallen. Her vil der være forskellige aktiviteter for børnene, så der er god mulighed for at snuse til håndbolden, hvis dit barn overvejer at starte. For at knytte vores ungdomsafdeling og seniorafdeling tættere sammen for at styrke sammenholdet i klubben er det igen i år vores seniordamer, der står for de forskellige aktiviteter.

Vi har også inviteret vores samarbejdspartner Sportup med, så børnene kan prøve spillertøj og træningstøj til den kommende sæson. Vi kører videre med det samme tøj som sidste sæson, men kig endelig forbi, hvis der er brug for nyt træningstøj, et ekstra sæt tøj eller dit barn lige er startet.

Ud over at skyde håndboldsæsonen godt i gang skal vi også have indviet vores nye klublokale, der er blevet gennemrenoveret gennem det seneste halve år. Der vil være mulighed for at se de nye faciliteter, og I kan godt glæde jer! Der er virkelig sket meget i klublokalet, og vi håber, at det bliver et godt samlingssted for alle i klubben. De erfarne grillmestre Jan og John tænder op i grillen, så man kan købe grillpølser, drikkevarer og andet godt til ganen i cafeteriet.

Der er desuden ryddet godt op i gemmerne i forbindelse med renoveringen af klublokalet, og det betyder, at der også er et lille loppemarked til opstarten. Kig forbi og støt klubben.

Vi ser frem til at se jer alle.
Silkeborg IF Håndbold
... See MoreSee Less

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.