Fornem DBU-pris til Erik Isager

SIF’s hovedformand, Erik Isager, modtog lørdag formiddag ved DBU’s repræsentantskabsmøde fornem pris for sit mangeårige lederarbejde i klubben.

Erik Isager har modtaget en af dansk fodbolds fornemste hædersbevisninger for sit mangeårige virke som hovedformand og bestyrelsesmedlem i Silkeborg IF’s amatørafdeling. På DBU’s repræsentantskabsmøde lørdag blev SIF-lederen hædret med Leo Dannins rejselegat, der tildeles ledere indenfor DBU, der er og altid har været frivillige.

 

Ikke mange opfylder betingelserne for at modtage prisen bedre end Erik Isager, der næste år kan fejre sit 40 års jubilæum som leder i Silkeborg Idrætsforening. Gennem alle årene har han ydet en kæmpeindsats for klubben – i Silkeborg IF’s tjeneste.

 

Rejselegatet er på 6.000 kr. øremærket til en rejse til en fodboldbegivenhed – slutrunder om VM, OL og EM, pokalfinaler, ungdomsturneringer, kurser etc.

 

Erik Isager er den anden SIF-leder, der modtager den fornemme pris. I 1977 var det den stadig aktive ungdomsleder i SIF’s fodboldafdeling, Finn Mølgaard, der var legatmodtager.

 

Prisen er blevet uddelt siden 1965, hvor landsretssagfører Leo Danin indstiftede prisen.

 

I anledning af tildelingen har DBU været en tur omkring Søholthuset for at lave en præsentationsvideo om Erik Isager.

 

Du kan også se Erik Isagers reaktion på modtagelsen af prisen her:

 

SIF ønsker Erik Isager stort tillykke med den flotte hæder.

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.