City Singler – Taget på sengen – Igen et SIF arrangement

De fire skønne damer der udgør City Singler er:
Trine Gadeberg: Trine er ophavskvinde til City Singler-ideen og skriver derudover en del af teksterne til showet. Trine er en gudsbenådet sangerinde, der snart har sunget i samtlige danske kirker. Samtidig er hun med et frækt glimt i øjet aldrig bange for at sige tingene ligeud.
Kaya Brüel: Kaya har i løbet af de sidste 25 år udgivet et hav af cd’er – fra børnemusik til Jazz og pop samt medvirket i diverse teaterforestillinger og musicals. Hun bidrager desuden med både sange og tekster til gruppens materiale.
Anne Sofie Espersen: Fie har været med i flere af de store danske tv-serier som Borgen, Forbrydelsen og senest Norskov. Hun har desuden flere teater- og filmroller samt nomineringer til både Robert og Bodil på CV’et.
Sofie Stougaard: Sofie er især kendt for sin rolle i Langt fra Las Vegas, men hun har også roller i bl.a. tv-serierne Broen og Klovn bag sig samt flere spillefilm og teaterstykker. Sofie er til sommer 2016 aktuel i Tam Tam revyen i Tivoli.
En begejstret presse skrev om City Singlers seneste show:
BT: ”Det er gennemført, frækt, fantastisk og femstjernet.”
Ekstra Bladet: ”Højdepunkterne er meget høje”
JP: ”Det gode er, at nok er vi solidt begravet i tøsekammerets univers … men der er masser af plads til, at mændene griner med.”

City Singler – Taget på Sengen

JYSK MUSIKTEATER, onsdag 3. maj 2017, kl. 20.00
Billetpris kr. 398,- / 298,- incl. gebyr.
Nummererede siddepladser.

Arr. SIF

Link  Køb billet her


SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.