Team Mascot Workwear

Junior teamet: Team Mascot Workwear 2019 

Silkeborg IF Cykling er moderklub for junior teamet.

Følg ryttere og hvordan det går i løbet af året på deres facebook side:

facebook:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4. ETAPE RANDERS BIKE WEEK - SIMON DALBY VINDER BJERGTRØJEN I DET LIGE FELT
Planene var klar fra morgenen af for det ulige felt. De skulle rette op på de skuffende resultater fra de foregående etaper. De skulle være på forkant og vise flaget frem. Det tog Mads-Emil meget bogstaveligt og gik i udbrud allerede efter 4 km. Den første omgang tager Mads-Emil alene inden han får selvskab af to andre ryttere. Efter to omgange i front får de selvskab af yderligere fire ryttere og samtidig henter de en mand i front, hvilket betyder at der nu er 8 mand samlet i front.
Alt imens Mads-Emil lå i fronten dækkede Lukas og Magnus alle udbrud bagved. Lukas styrter desværre på anden omgang da en anden rytter påkører ham men er hurtigt tilbage i feltet. Magnus styrter desværre også og må udgå med en defekt cykel. Han er heldigvis okay.
På sidste omgang begynder det at skrabe på for Mads-Emil som efterhånden har siddet i udbrud i 100 km, og han mister kontakten med de forreste fire. Han formår dog stadig at køre en 6. plads hjem kun fire sekunder foran et jagtende felt efter 105 km. udbrud. Lukas kommer ind med feltet som nr. 18.
En yderst godkendt sidste dag for Team Mascot Workwear som får vist flaget flot frem og dør med støvlerne på til aller sidst.

I det andet felt (det lige felt), var planen ens med overtegnet. Drengene sidder fremme i feltet og er med i alt. Simon Dalby kommer tidligt af sted med en nordmand, og drengene bakkede af. Ude på ruten erobrer Simon bjergtrøjen. Flot!
Christian Spang, måtte se sit top 10 i GC som han havde planer om at forbedre forsvinde da han med tre omgange igen får en defekt og får leveret et ubrugeligt hjul af neutral service som ikke kan bremse og har hometrainer dæk. Derfor kunne han ikke køre cortege og måtte i målområdet finde en der kunne låne ham et ordentligt hjul, for derefter at køre videre. Udover det, fik han en mere punktering og defekt på bagskifteren. Rigtig ærgelig slutning for Christian der ellers viste sig meget stærk og lå fremme hele løbet, men hans indre fighter gjorde han kørte i mål og ikke gav op!

Dennis Lock kommer ind som nummer 11, Oliver Søndergaard kommer ind på en 24 plads, Simon Dalby nummer 32 efter 75 km i udbrud, og Christian Kjeldsen nummer 40.

En stor tak skal der lyde til vores sponsorer, som vi endelig kunne vise frem til de danske løb!
Mascot Workwear
CYCLO position Service Course
XTREME Team Wear
Biomega
Motel X
PurePower.dk > Sports Nutrition
Walsted Truck
Belgian Cycling Club
Ridley Bikes
... See MoreSee Less

3. ETAPE RANDERS BIKE WEEK

Teamet skulle i dag igen ud og kæmpe med om sejren.

I det ulige felt var der fra start af god kampgejst. Vi mistede desværre Kasper allerede på 2. omgang hvor han styrtede og måtte syes med 5 sting i hånden, og dermed er teamet i det ulige felt nu nede på tre mand. De tre resterende ryttere kæmpede videre mod varmen og konkurrenterne. Alle tre gjorde en god indsats. Lukas var marginaler fra at ramme det afgørende udbrud men kommer akkurat ikke med og det medgør at teamet ikke får nogle med i det afgørende udbrud. Dermed er der kun de sekundære placeringer tilbage at køre om. Magnus kommer ind som nr. 20, Lukas nr. 21 og Mads-Emil nr. 35, alle tre i samme tid som feltet.

Klokken 14 lød startskuddet for feltet med lige numre. Drengene var på bagkant der der kører en 4-mands gruppe af sted på ruten, hvor 2 mand holder hjem. Derfor skulle de sekundære placeringer afgøres i feltet. Her bliver Christian Spang bedste mand med en 11. plads, Dennis Lock nummer 20, Oliver Søndergaard 35 og Simon Dalby nummer 42.

Generelt har drengene været skuffet over det indtil videre ikke er gået som håbet, så i morgen giver vi den et sidste skud sådan vi kan vende rundt på det.
... See MoreSee Less

2. ETAPE RANDERS BIKE WEEK

Pga. Corona er U19 feltet blevet delt i to. De lige placeringer fra enkeltstarten kører i et felt og de ulige placeringer i et andet felt.
Dvs. Mascot er repræsenteret med Magnus, Kasper, Mads-Emil og Lukas i det ulige felt og Simon, Dennis, Oliver og Christian i det lige felt.

Varmen spillede en stor rolle på dagens etape og flere af rytterne var meget ramt af varmen. Men alt i alt leverer Mascot en flot indsats og alle gør 100 % hvad de kan.

I det lige felt resulterer det i en 17. plads til Lukas og en 23. plads til Mads-Emil, mens Kasper kommer ind som nr. 33. Magnus må desværre udgå pga. varmen.

I det ulige felt er Simon Dalby så uheldig at styrte i første sving og kommer derfor aldrig med feltet, men gennemfører stadig på en 46. plads. Christian, Dennis og Oliver sidder alle tre godt i feltet men Oliver må også bukke under for varmen og give slip på feltet. Oliver kommer ind som nr. 48. Christian eksploderer på sidste omgang og kommer lige akkurat ikke med feltet hjem. Han kommer dog stadig ind på en flot 18. plads. Dennis kommer ind med feltet som nr. 11.

I morgen fortsætter løbet med en etape på 99 km. Pga. Corona vil feltet de sidste to etaper også være delt op.
... See MoreSee Less

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.