Cykling

VELKOMMEN til Silkeborg IF Cykling

Vi har haft besøg af LARS BAK  Tusind tak for dit altid gode humør og gode træningstur til rytterne 🙂

(Tirsdag d. 22/8 2017)

NYHEDER

Kære Alle

Så er årets Rytter / Træner arrangement tæt på!

Mandag d. 27 august kl. 17.30

Vi glæder os til at se jer alle på Sølystvej 111, 8600 Silkeborg.

Det er Søsportens Hus 🙂  Der er dømt vandleg 🙂

Der bliver muligt at prøve kajak, kano og padelbord – eller en svømmetur – og så er der også en petang bane.

Medbring badetøj, håndklæde, tørt tøj

Dette arrangement er for, at ryttere og trænere kan blive godt rystet sammen og rustet til efterårs sæsonen, som også er ganske gratis at deltage i. (Så denne gang må forældre/ledsagere bringe kl. 17.30 og hente igen ca. 20 ;-))

Klubhus udvalget er klar med grill mad, kage, saftevand og kaffe.

Så nu mangler vi kun din tilmelding 😉

Send SMS til Anne Marie 2494 8440 – senest fredag d. 24/8 

NYHEDER

BREAKING NEWS

Så er muligheden her for at være med til at skabe DK´s absolut sejeste TØSE TEAM indenfor landevejscykling. Vi har i SIF cykling taget initiativ til at starte et pigehold – ikke et hvilket som helst hold – nej nej mine damer, det bliver ubestridt DK´s mest fantastiske TEAM, hvor der er plads til alle uanset tidligere niveau (øvet, nybegyndere, tvivlere………). Er man til konkurrence eller er man mere til hygge, kaffe og Bailey så finder vi niveauet – udgangspunktet er at vi skal have det sjovt i skabelsen af SIF cyklings nye storhold ”SUPER TØSERNE” !!!!
Der vil være fokus på fællesskab med sloganet ”Sammen ud / Sammen hjem”.
Formålet er:
• Skabe interesse for pigecykling i Silkeborg
• Tilbyde fantastisk træning/motion i sjove omgivelser
• Skabe et stærkt fællesskab på tværs af hele klubben
Hvad tilbyder vi i SIF cykling:
• Struktureret og udfordrende træning i et fedt cykel miljø
• Fælles træningslejre i både ind- og udland
• Et stærkt fællesskab – sammen står vi stærkest !
• Stærke kompetencer indenfor træning, teknik og udstyr
• En klub der ser muligheder og ikke begrænsninger (KAN-VIL-TØR)
• Mulighed for låne cykel i opstarten
Vigtigst af alt er dog, DET SKAL VÆRE SJOVT AT CYKLE. Så mød op til vores træning og få nogle gode oplevelser sammen med vores seje tøse team……..I kommer ikke til at fortryde det !

Træning tirsdag og torsdag kl 17:00-19:00. Mødested ved Jysk Park, SIFcyklings klubhus

Kontaktperson: Niels Kristensen, mobil 61626434

Her er nogle af de seje tøser i kommer til at møde – de er klar til at give den max gas. Der er altid plads til en bjergrytter, en sprinter eller enkeltstartsspecialist mere !

Der er simpelthen ikke flere undskyldninger de damer – vi ses til en mega spændende sæson i SIF

NYHEDER

Se de sidste 3 nyheder på Silkeborg IF Cykling’s FACEBOOK:

6 days ago

Silkeborg I.F. Cykling

Lige ved og næsten for SIFer i weekendens løb.

Weekenden bød på løb i Odder og Holstebro, hvor Silkeborg I.F. Cykling var godt repræsenteret.

Lørdagens løb i Odder blev afholdt på en 23,5 km rundstrækning i det kuperede landskab omkring Odder. Det blev til ikke mindre end tre 3. pladser til klubbens ryttere.

I H40 klassen kom Carsten Jensen i mål på en 3. plads efter 117,5 km cykling. I den samme klasse kom Bjarne Olsen ind på en 7. plads.

I U17 blev det efter 70 km race med masser af udbrudsforsøg til en 3. plads til Oliver Søndergaard i det 40 mands store cykelfelt.

Sidst men ikke mindst kom Casper Johannsen også ind på en 3. plads i U11.

I U15 kom Joakim Tanski Kristensen med i feltets spurt og fik således en flot 8. plads.

Til søndagens løb i Hobro havde SIF Cykling ikke mindre end 13 ryttere fordelt i forskellige klasser til start. Rytterne fra U17 og op skulle ud på en 25,3 km lang rundstrækning, hvor ikke mindst den hårde sidevind kunne skabe huller i felterne.

I U17 var der igen masser af initiativer og udbrud. Det lykkes Oliver Søndergaard og Mads Mosevang Pedersen at komme med i det afgørende udbrud. Her kom Oliver Søndergaard ind på en 4. plads og Mads Mosevang Pedersen blev nr. 7. efter 75,9 km.

I D klassen lykkedes det igen Thomas Søndergaard Larsen kørte point ind med en flot 8. plads. I H40 kom Carsten Jensen ind på en 5. plads og Bjarne Olsen i mål som nr. 8.

Til søndagens løb kørte U11, U13 og U15 på en kort publikumsvenlig rundstrækning, hvor Joakim Tanski Kristensen efter 42,7 km kvitterede med en 3. plads, mens Casper Johannsen snuppede 2. pladsen efter 12 km, kun slået af den lokale hjemmebanefavorit i U11.

Billeder privat eller Licenscykling.dk
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Silkeborg I.F. Cykling

Igen en god weekend for Silkeborg I.F. Cykling.

De unge SIF’er viste igen storform i søndagens landevejsløb i Kolding.

Bedst gik det i U17, hvor Mads Mosevang Pedersen efter en 76,5 km lang etape kom i mål som sejrsherre. Sejren kom i mål efter en 500 meter lang spurt, hvor det med 250 meter igen lykkedes Mads at få et hul til forfølgerne. Ikke nok med så lykkedes det også Nicolai Bujakewitz Kristensen at komme i top 10 på etapen, da han med en 9. plads fik point ind på kontoen.

I U15 lykkedes det igen Joakim Tanski Kristensen at komme ind blandt de forreste, da han fik en 6. plads efter at have deltaget i et 10 mands udbrud de sidste 20 km af løbet.

Også i U11 havde Casper Johannsen igen fået fart i cyklen. Casper blev dog besejret i spurten men kom ind på en flot 2. plads.

Også seniorerne gjorde det godt i Kolding. Efter 91,8 km cykling kom Bjarne Olsen ind på en 5. plads og Carsten Jensen ind på en 6. plads i H40.
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Det forlyder at der har været flere piskesmældsrelaterede skader i målområdet grundet chokeffekten som Mads´s sejsbrøl fremkaldte da han kørte over stregen. Der er fra DCU ydermere et tilbud om psykologhjælp hvis man har behov, i det tilfælde skal man kontakte dommervognen ved næste løb. Fra DCUs side er der allerede indkøbt nakkekraver som vil være til rådighed ved næste løb, da det regnes for sandsynligt at sejrsbrølet vil kunne høres igen

🙂 Stort tillykke herfra 🙂

Kæmpe tillykke😎😎

2 weeks ago

Silkeborg I.F. Cykling

Tak for en fantastisk dag, selv om vejret ikke lige var med os. Vi fik gennemført er godt arrangement med DGI med meget tilfredse deltagere og roste både ruten og det setup som var lavet. Jeres gode humør og indsats var med til den indtil videre gode feedback som vi har fået.
Nu håber vi, at det kan give nogle blod på tanden og prøve cykling hos os.
... See MoreSee Less

FOTO SIF-Cykling

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.