Cykling

VELKOMMEN til Silkeborg IF Cykling

NYHEDER

Vi har haft besøg af LARS BAK  Tusind tak for dit altid gode humør og gode træningstur til rytterne 🙂

(Tirsdag d. 22/8 2017)

NYHEDER

Til nye cykelryttere: send SMS til Jens-Henrik 4090 5442

så bliver du kontaktet!

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Er du i tvivl om andet i vores cykelklub, så kontakt vores bestyrelse.

NYHEDER

Kære alle U17’er, U19’er og seniorer,
Fra og med lørdag den 9. november har vi fællestræning med afgang fra klubben klokken 13:00. Klubhuset vil være åben fra klokken 12:15, hvor vi forinden hygger os med en kop kaffe, the eller kakao.
Vi kører op til 2½ time med mulighed for at køre fra efter ca. 2 timer. Ruten bliver fast og mange af jer kender den allerede, U17’s tirsdagstur. Tempoet er sat, så alle kan følge med og til jer som skal køre nogle intervaller er der rig mulighed herfor.
Det forventes, at i har gode skærme på og selv kan skifte slange og selvfølgelig er udstyret med vinterdæk.
Vi ses til nogle hyggelige stunder.
Lars

NYHEDER

Vil du se fra vores årlige traditionrige og prestigefylde klubmesterskab, der blev kørt d. 5/10  (Rundstrækning Bergsøevej – Priorvej – Sabroesvej)

Eller andre tidligere klubmestre og rullemestre.

Så kik under Arkiv – venstre side på hjemmesiden. Så kommer der mere frem der 😉

NYHEDER

Seje Kvinder / Piger se her:

Så er muligheden her for at være med til at skabe DK´s absolut sejeste TØSE TEAM indenfor landevejscykling. Vi har i SIF cykling taget initiativ til at starte et pigehold – ikke et hvilket som helst hold – nej nej mine damer, det bliver ubestridt DK´s mest fantastiske TEAM, hvor der er plads til alle uanset tidligere niveau (øvet, nybegyndere, tvivlere………). Er man til konkurrence eller er man mere til hygge, kaffe og Bailey så finder vi niveauet – udgangspunktet er at vi skal have det sjovt i skabelsen af SIF cyklings nye storhold ”SUPER TØSERNE” !!!!
Der vil være fokus på fællesskab med sloganet ”Sammen ud / Sammen hjem”.
Formålet er:
• Skabe interesse for pigecykling i Silkeborg
• Tilbyde fantastisk træning/motion i sjove omgivelser
• Skabe et stærkt fællesskab på tværs af hele klubben
Hvad tilbyder vi i SIF cykling:
• Struktureret og udfordrende træning i et fedt cykel miljø
• Fælles træningslejre i både ind- og udland
• Et stærkt fællesskab – sammen står vi stærkest !
• Stærke kompetencer indenfor træning, teknik og udstyr
• En klub der ser muligheder og ikke begrænsninger (KAN-VIL-TØR)
• Mulighed for låne cykel i opstarten
Vigtigst af alt er dog, DET SKAL VÆRE SJOVT AT CYKLE. Så mød op til vores træning og få nogle gode oplevelser sammen med vores seje tøse team……..I kommer ikke til at fortryde det !

Vi holder vinter pause, me starter op igen til foråret – du hører nærmere !!!

(Vi plejer at cykle fra klubhuset tirsdage kl. 17 ;-))

Her er nogle af de seje tøser i kommer til at møde – de er klar til at give den max gas. Der er altid plads til en bjergrytter, en sprinter eller enkeltstartsspecialist mere !

Der er simpelthen ikke flere undskyldninger de damer – vi ses til en mega spændende sæson i SIF-cykling.

NYHEDER

Se de sidste 3 nyheder på Silkeborg IF Cykling’s FACEBOOK:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

DM i cykelcross 2020 i Slagelse

5 ryttere fra SIlkeborg I.F. Cykling deltog søndag til de danske mesterskaber i cykelcross. De fik ikke færre end 3 podieplaceringer med hjem til klubben.

De sidste dages megen regn betød, at ruten i Slagelse var ekstremt mudret og teknisk krævende.

I H40 kørte Jacob Lykke et fejlfrit løb. På de første omgange fik Jacob Lykke et hul til resten af feltet sammen en stærk rytter fra Holte, Jacob måtte dog til sidst slippe sin følgesvend, men fik alligevel en flot 2. plads med 50 sek. til 3. pladsen.

I U17 deltog Asmus Stephansen og Frederik Lykke. Der blev kæmpet om pladserne i U17 feltet. Asmus Stephansen kom i mål på en 13. plads. Bedre gik det for Frederik Lykke, der kom i mål på en 3. plads, selvom han fik mekanisk defekt og tabte kæden under løbet.

I U15 skulle Victor Johannsen prøve at følge op på sidste weekends to sejre i Odense og Kalundborg. Desværre styrtede Victor på 2. omgang, hvor han var på 2. pladsen. Victor fik aldrig rigtig gang i cyklen igen og kom i mål på en 5. plads.

I U13 var Casper Johannsen særdeles udfordret med den meget mudrede rute. Casper kom dog i mål på en flot 2. plads efter en stærk Aarhus CK rytter.
... See MoreSee Less

Guld og sølv til Silkeborg I.F. Cykling ved Jysk/Fynsk mesterskab i cykelcross.

I weekenden afholdte Vejle Supercross Jysk/Fynsk mesterskab i cyklecross. På en meget kuperet rute som var et UCI løb værdig, var rytterne fra klubben meget synlige.

Klubbens hovedsponsor Bo Simonsen fra B.H. Rengøring var mødt op for at støtte klubbens ryttere i kampen om metallet. Og han og alle andre fik en fantastisk dag i Vejle.

I H40 var Jacob Lykke suveræn. Jacob førte fra start til mål og øgede støt tiden undervejs på den tekniske rute. Jacob Lykke vandt med næsten 2 min. til nr. 2.

I U13 var der en sølvmedalje til Casper Johannsen. Casper styrtede på 1. omgang og satte meget tid til. Casper kunne dog forsætte og fik indhentet noget tid på de sidste omgange men kom i mål med 20. sek. til 1. pladsen.

I U17 var et meget spændende løb mellem Frederik Lykke fra SIF Cykling og Henrik Pedersen fra Herning CK. De 2 ryttere kæmpede side om side og først på sidste omgang lykkedes det en hårdt kæmpende Frederik Lykke at trække fra på et off-camber stykke og dermed blive Jysk/Fynsk mester.

I U15 var det lige ved og næsten for Victor Johannsen. Victor var kommet af sted med en stærk gruppe, som kæmpede om placeringerne igennem hele løbet. I spurten trak Victor det korteste strå og kom i mål som nr. 4, kun 4 sek. efter 2. pladsen og 1. sek efter 3. pladsen.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Victor Johannsen var kommet af sted med en stærk gruppe, som kæmpede om placeringerne igennem hele løbet

Stort tillykke Jacob 🏆

Super flot drenge!!!

View more comments

Til klubbens ryttere - husk lige at få udfyldt bestillingssedlen hvis i skal bruge nyt SIF tøj til den kommende sæson.
Mailen med bestillingssedlerne kom ud til medlemmerne i sidste uge og fristen er sat til i dag søndag.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ift tøj næste år, så har jeg ikke modtaget nogen mail med en bestillingsseddel. Kan man købe en speedsuit eller ttdragt?

FOTO SIF-Cykling

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.