Cykling

VELKOMMEN til Silkeborg IF Cykling

Vi har haft besøg af LARS BAK  Tusind tak for dit altid gode humør og gode træningstur til rytterne 🙂

(Tirsdag d. 22/8 2017)

NYHEDER

NYT INITIATIVT !!!

Kære SIF’er

Vi vil gerne prøve, at vi som klubmedlemmer kan have lidt mere med hinanden at gøre, og derfor vil vi prøve at afholde klubaften den første tirsdag i hver måned med start 19:00 – 19:15, så dem der træner afslutter ved klubben.  Så længe vi har de mørke timer træner ungdom fra 17:00 – 19:00 og alle er velkomne til at køre med ud på ”Rillen” ved Resenbro / Svostrup med uret; og alle kan køre i deres eget tempo.

Vi mødes over en kop kaffe / kakao, suppe med lidt tilbehør. Hygger og får snakket sammen. Måske kan der opstå nye initiativer og ideer genereres.

Vi har oprettet en gruppe på facebook ”SIF Cykling Klubaften”, hvor relevant information deles. I kan anmode om at blive medlem af gruppen, men som udgangspunkt prøver vi at invitere alle medlemmer i SIF.

Kærlig hilsen

Bestyrelsen

NYHEDER

BREAKING NEWS

Så er muligheden her for at være med til at skabe DK´s absolut sejeste TØSE TEAM indenfor landevejscykling. Vi har i SIF cykling taget initiativ til at starte et pigehold – ikke et hvilket som helst hold – nej nej mine damer, det bliver ubestridt DK´s mest fantastiske TEAM, hvor der er plads til alle uanset tidligere niveau (øvet, nybegyndere, tvivlere………). Er man til konkurrence eller er man mere til hygge, kaffe og Bailey så finder vi niveauet – udgangspunktet er at vi skal have det sjovt i skabelsen af SIF cyklings nye storhold ”SUPER TØSERNE” !!!!
Der vil være fokus på fællesskab med sloganet ”Sammen ud / Sammen hjem”.
Formålet er:
• Skabe interesse for pigecykling i Silkeborg
• Tilbyde fantastisk træning/motion i sjove omgivelser
• Skabe et stærkt fællesskab på tværs af hele klubben
Hvad tilbyder vi i SIF cykling:
• Struktureret og udfordrende træning i et fedt cykel miljø
• Fælles træningslejre i både ind- og udland
• Et stærkt fællesskab – sammen står vi stærkest !
• Stærke kompetencer indenfor træning, teknik og udstyr
• En klub der ser muligheder og ikke begrænsninger (KAN-VIL-TØR)
• Mulighed for låne cykel i opstarten
Vigtigst af alt er dog, DET SKAL VÆRE SJOVT AT CYKLE. Så mød op til vores træning og få nogle gode oplevelser sammen med vores seje tøse team……..I kommer ikke til at fortryde det !

Vi starter op igen Tirsdag d. 2 april – du hører nærmere 😉

Her er nogle af de seje tøser i kommer til at møde – de er klar til at give den max gas. Der er altid plads til en bjergrytter, en sprinter eller enkeltstartsspecialist mere !

Der er simpelthen ikke flere undskyldninger de damer – vi ses til en mega spændende sæson i SIF

NYHEDER

Se de sidste 3 nyheder på Silkeborg IF Cykling’s FACEBOOK:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Sejr og podieplaceringer til SIF Cykling.

Ikke færre end 17 ryttere fra Silkeborg I.F. Cykling var tilmeldt til premieren på det nye elite cykelløbet BIEMME BJERG GAND PRIX, som søndag blev afholdt på en 21,6 km lang rundstrækning i det naturskønne område mellem Vrads, Tømmerby og Bryrup. Med 320 højdemeter pr. omgang var der lagt op til et hårdt og spændende cykelløb med fordel til de lette bjergryttere.

I senior C-klassen kørte SIF cyklings lokale Vrads rytter Birk Udengaard Hansen på en flot 2. plads hjem. Det er den 18-årige Birks første sæson som senior. Frederik Just Jernov kom ind på en flot 8. plads i det hårde løb, hvor mange ryttere måtte opgive at fuldføre.

I senior D-klassen fik Thomas Larsen Søndergaard kørt sig op i pointene med en 13. plads ud af 42 starterne ryttere.

I ungdomsklasserne blev det også til en flot præstation af klubbens U17 ryttere, som stillede til start. Her skulle køres 4 omgange på den hårde rute. Alle SIF rytterne var med feltet på de første omgange. Men til sidst var det Nicolai Bujakewitz, som viste stort overskud og styrke og kunne køre en flot 4. plads hjem. I U13 fik klubbens yngste rytter Casper Johannsen kæmpet sig til en 4. plads.

Bedst gik det for SIF-cykling i masterklasserne.

I H50 lykkedes det Bjarne Olsen at komme i udbrud med 2 stærke ryttere fra Hedensted og Aarhus. De fik oparbejdet sig et forspring på over 2 min, og da der til sidst skulle spurtes, lykkedes det Bjarne at vinde spurten og dermed sejren i H50. Der var ligeledes flotte placeringer til Finn Yding Sørensen og Flemming Steen, som henholdsvis kom ind på en 7. og 9. plads.

I H40 blev nyoprykket Carsten Jensen nr. 2, da han vandt spurten i en forfølgergruppe på 3 til dagens vinder. Kort efter kom klubbens anden H40 rytter Jacob Lykke ind på en 9. plads.

Se flere billeder på licenscykling.dk FB side.
... See MoreSee Less

Så har det været kørt cykelløb søndag d 28/4: Kolind Løbet 2019 arrangeret af CK Djurs.

Her er løbs beskrivelse fra U17:

SIF U17 sejrer i Kolind
Med 5 ryttere til start ved dagens 80 km lange løb i Kolind, var der store forventninger blandt drengene.. Tidligt i løbet kørte Magnus Nielsen alene afsted i håb om at nogle kunne have lyst til et tidligt udbrud. Dette skulle blive billedet på et taktisk kørt løb, som gjorde at feltet var både splittet og samlet af flere omgange, et rigtig godt stop-and-go løb! Gennem løbet tog flere af drengene fra SIF Cykling chancen, og med den flotte tilstedeværelse af SIF ryttere, er vi efterhånden med til at forme løbene og er med helt frem til finalerne - og det var netop i finalen at Oliver viste hans evner som erfaren afslutter. Finalen blev kørt meget taktisk og feltet tabte fart, hvilket betød at U17 blev flettet sammen med feltet fra H50 der dog tog fint hensyn. Sprinten krævede et godt overblik og Oliver startede sprinten tidlig og med et sædvanlig hurtig antrit vandt han spurten sikkert.

I U13 kæmpede Casper Johannsen sig flot igennem de 28 km. På første omgang kom de to ryttere afsted, men Casper måtte slippe taget på følgesvenden. Det forhindrede ikke i en stor spurt gejst, hvor det lykkedes Casper at komme først i feltets spurts og kom dermed ind på en flot 2. pl.

I H50 blev der endnu engang vist stor styrke og sejren gik til Flemming Steen (der også er Danmarksmester i H50) og med en 3. pl. til Carsten Jensen. Dermed rykker Carsten op i H40 klassen til næste løb.

U15 fik Victor Johannsen en flot 11. pl.

I D-klassen fik Casper Veth Jensen en flot 9. pl.

Tak for lån af billeder til Licenscykling.dk
... See MoreSee Less

Cykelryttere fra Silkeborg I.F. Cykling vinder ”den gule førertrøje” i prestigefyldt cykel cup

Ikke færre end 22 rytter fra SIF-Cykling deltog i påsken i cykelcuppen ”3 Dage i Nord”. Mange af rytterne fik kørt gode placeringer hjem, og i H50 vandt Carsten Jensen løbets førertrøje.

Cykelløbene blev afholdt i påsken som 3 enkelte etaper, hvor man samlede point sammen til den samlede cup sejr. Klubben havde ryttere til start i hele 7 klasser fra den yngste U13 til de erfarne rytter i H50 Masterklassen. Der deltog i alt over 750 rytter fra Danmark og Nordeuropa.

I Masterklassen H50 var klubbens ryttere flyvende. Med placeringer i top 10 i de 2 første løb havde klubbens erfarne ryttere Flemming Steen og Carsten Jensen begge muligheden for at vinde den samlede cup inden sidste etape i Klarup. Helt fænomenalt kom Carsten og Flemming ind på henholdsvis første og anden pladsen på etapen. Dermed kunne Carsten udråbes som den samlede vinder af cuppen. Flemming Steen kom ind på en samlet 3 plads. Udover Carsten og Flemming kørte Finn Yding Sørensen en 3. plads hjem på 2. etape i det blæsende Hanstholm.

Klubbens ungdomsrytter var meget synlige i de store felter. Især i U17 feltet med omkring 60 deltagere gjorde klubbens rytter sig bemærket. Oliver B. Søndergaard fik kørt en 7. plads hjem i Hanstholm og en 4. plads hjem i Klarup. Bedst gik det for klubbens førsteårs U17 rytter Frederik Lykke, der med en flot sejr i Hanstholm sikrede sig en 8. plads i det samlede klassement.

Tak til Licenscykling.dk og Aalborg Cykel-Ring for lån af billeder.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Taktikken virkede efter hensigten men det var en holdindsats i Aalborg, som sikrede den samlede sejr i H50. Godt arbejde af Anders Krebs Ovesen, Bjarne Olsen og Finn Yding Sørensen i hovedfeltet med at lukke udbrud ned og fornemt lead-out kørt af Flemming Steen, betød at jeg sad godt i læ indtil de sidste 200 meter i spurten. Vi flottede os efterfølgende for præmiepengene i teltet med kaffe og kage.

FOTO SIF-Cykling

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.