Cykling

VELKOMMEN til Silkeborg IF Cykling

NYHEDER

Tak for godt cykelløb – til Mascot Workwear løbet lørdag d. 8/6 2019

Og den 9 gang at der blev afholdt: MARCELLO BERGAMO CUP 8. – 10. Juni 2019

Se mere på Facebook fra løbet 😉

 

NYHEDER

Vi har haft besøg af LARS BAK  Tusind tak for dit altid gode humør og gode træningstur til rytterne 🙂

(Tirsdag d. 22/8 2017)

NYHEDER

NYT INITIATIVT !!!

Kære SIF’er

Vi vil gerne prøve, at vi som klubmedlemmer kan have lidt mere med hinanden at gøre, og derfor vil vi prøve at afholde klubaften den første tirsdag i hver måned med start 19:00 – 19:15, så dem der træner afslutter ved klubben.  Så længe vi har de mørke timer træner ungdom fra 17:00 – 19:00 og alle er velkomne til at køre med ud på ”Rillen” ved Resenbro / Svostrup med uret; og alle kan køre i deres eget tempo.

Vi mødes over en kop kaffe / kakao, suppe med lidt tilbehør. Hygger og får snakket sammen. Måske kan der opstå nye initiativer og ideer genereres.

Vi har oprettet en gruppe på facebook ”SIF Cykling Klubaften”, hvor relevant information deles. I kan anmode om at blive medlem af gruppen, men som udgangspunkt prøver vi at invitere alle medlemmer i SIF.

Kærlig hilsen

Bestyrelsen

NYHEDER

Seje Kvinder / Piger se her:

Så er muligheden her for at være med til at skabe DK´s absolut sejeste TØSE TEAM indenfor landevejscykling. Vi har i SIF cykling taget initiativ til at starte et pigehold – ikke et hvilket som helst hold – nej nej mine damer, det bliver ubestridt DK´s mest fantastiske TEAM, hvor der er plads til alle uanset tidligere niveau (øvet, nybegyndere, tvivlere………). Er man til konkurrence eller er man mere til hygge, kaffe og Bailey så finder vi niveauet – udgangspunktet er at vi skal have det sjovt i skabelsen af SIF cyklings nye storhold ”SUPER TØSERNE” !!!!
Der vil være fokus på fællesskab med sloganet ”Sammen ud / Sammen hjem”.
Formålet er:
• Skabe interesse for pigecykling i Silkeborg
• Tilbyde fantastisk træning/motion i sjove omgivelser
• Skabe et stærkt fællesskab på tværs af hele klubben
Hvad tilbyder vi i SIF cykling:
• Struktureret og udfordrende træning i et fedt cykel miljø
• Fælles træningslejre i både ind- og udland
• Et stærkt fællesskab – sammen står vi stærkest !
• Stærke kompetencer indenfor træning, teknik og udstyr
• En klub der ser muligheder og ikke begrænsninger (KAN-VIL-TØR)
• Mulighed for låne cykel i opstarten
Vigtigst af alt er dog, DET SKAL VÆRE SJOVT AT CYKLE. Så mød op til vores træning og få nogle gode oplevelser sammen med vores seje tøse team……..I kommer ikke til at fortryde det !

Vi cykler hver tirsdag kl. 17 fra klubhuset, Ansvej 112, 8600 Silkeborg – vel mødt !!!

Her er nogle af de seje tøser i kommer til at møde – de er klar til at give den max gas. Der er altid plads til en bjergrytter, en sprinter eller enkeltstartsspecialist mere !

Der er simpelthen ikke flere undskyldninger de damer – vi ses til en mega spændende sæson i SIF

NYHEDER

Se de sidste 3 nyheder på Silkeborg IF Cykling’s FACEBOOK:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

På tirsdag d 9/7 om formiddagen har Silkeborg I.F. Cykling fornøjelsen af at give ca 50 børn fra Pulsskolen (en sports sommer Camp) en introduktion til landevejscykling.
Vi gjorde Det også sidste år og håber vi kan bruge det som grundlag for at vække cykelinteressen og eventuelt få flere medlemmer.
Sidste år havde jeg Niels, Joakim, Birk og Mads til at hjælpe.
Niels kommer og hjælper igen og jeg vil høre, om der er et par andre som vil give en hånd med.
Vi laver lidt forskellige cykeløvelser med dem under kontrollerede former i området ved Silkeborg Gymnasium.

Skriv eller ring til Jens-Henrik Jensby (40905442) hvis du kan give en hånd med. Jeg skal nok sørge for at der et let forståeligt oplæg til nogle forskellige øvelser, så det bliver ikke svært at være hjælper.
... See MoreSee Less

Silkeborg I.F. rytter har føretrøjen i prestigefuld cup.

I weekenden blev der kørt løb i Middelfart på Fyn og Nysted på Lolland Falster.

I U17 sikrede Oliver B. Søndergaard sig med en flot 2. i Middelfart førertrøjen i Tornado Cuppen. Cuppen består af 6 løb henover sæsonen, hvor løbet i Middelfart var 3. afdeling. Løbet i Middelfart var præget af sidevind og et grusstykke, som gav et hårdt og spændende løb. Udover Olivers 2. plads fik Jonas Larsen en 10. plads og Nicolai Bujakewitz Kristensen en 12. plads i det 37 mands store felt.

I U13 lykkedes det Casper Johannsen at komme med i et 7 mands udbrud på den 28,5 km lange etape i Middelfart. Med 3 min. forspring til forfølgerne, stod det hurtigt klart, at vinderen skulle findes i udbruddet. Her lykkedes det Casper at få et flot 3. plads kun overgået af 2. stærke Odense ryttere.

Søndag var der løb i Nysted på Lolland Falster, og rytterne skulle ud på en 62 km lang rute på små veje med en teknisk afslutning. Allerede fra start viste Oliver B. Søndergaard, som eneste rytter fra Jylland, at han gerne ville være med helt fremme og kom med i et 7 mands udbrud.
Løbet havde en særdelse spændende afslutning, hvor Oliver trak den sidste lukning i finalen af en rytter, som stak ude på 2000 meter fra målstregen, og den efterfølgende vinder fra Køge kørte klogt kontra, så det blev til en flot men lidt ærgerligt andenplads til Oliver.

Billeder fra Middelfart Cykelklub, Licenscykling.dk eller privat.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Så sejt Oliver 🙌 tillykke 🚴🏻‍♀️

Stort💪🏻 Tillykke❤️

Tillykke 👍💪🏻

Super Oliver flot kørt

Sejt 🏆👍

💪👊

Stort tillykke Oliver 💪💪

View more comments

FOTO SIF-Cykling

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.