Om Klubben

Den 1. april 1972 blev Silkeborg Bueskyttelaug optaget i Silkeborg Idræts Forening. Lauget førte en lidt trist tilværelse, men det varende ikke længe efter optagelsen i SIF før end resultaterne kom og siden er det gået stærkt. Dygtige ledere og skytter har i fællesskab skabt én af Danmarks allerbedste bueskytteafdelinger – måske den allerbedste.

Der er tidens løb vundet flere mesterskaber, danske, jyske mm. Der er pr. den 31. december 2009 hentet danske mesterskab nr.152 og jysk mesterskab nr. 176 hjemme til SIF. Gennem årene er der hentet flere hundrede sølv og bronzemedaljer hjem fra mesterskaberne. Vore bueskytter har repræsenteret SIF og Danmark ved OL, VM, EM og nordiske mesterskaber. Der er sat verdens-, europa-, nordiske- og danske rekorder på stribe. Der er desuden vundet utallige flotte sejre ved stævner og turneringer i ind- og udlandet. Og så har en lang række af vore skytter repræsenteret SIF på landsholdet.

SIF har altid haft og har mange dygtige bueskytter og heldigvis har vi en god ungdom. Der er flere store talenter, som der fortsat arbejder intenst på at blive bedre, så SIF fortsat kan repræsentere gode resultater, både ved ind- og ved udenlandske stævner.

SIF Nyhedsbrev
Få nyheder fra SIF om lige præcis det, du helst vil læse om.